anno 2005

 

 

 torsdagen den 9 juni

Sista träffen för föräldrautvecklingsgruppen. Jag måste säga att jag känner mig något bättre som mamma än för tre månader sedan : ) Fick diplom också som ska ramas in.

Dessförinnan hann jag ta en tur på stan. David ska på kalas imorgon och present måste därför inhandlas. Det blev en Spidermanplånbok. Det kan bara inte bli fel till en femåring, tänkte jag.  David godkände också mitt val när jag kom hem och mötte maken i dörren som skulle ut på kundvårdande aktiviteter på stan. 

Har hjälpt modern att lägga ut annonser på Blocket. Han har fullt överblivna möbler efter flytten. Om någon behöver bokhyllor, bord eller Tv-bänk så hör av er! 

 

onsdagen den 8 juni

Efter ett besök på Sachsska på morgonen åkte vi till Vasaparken, David och jag, där vi skulle  möta upp hans dagiskompisar. Vi gick där hand i hand och småpratade när han rätt vad det var släppte min hand och tog några steg åt sidan. Ganska snabbt förstod jag att han hade sett de andra barnen, och då blev det helt plötsligt pinsamt att gå där med mamma : )

 

 

 tisdagen den 7 juni

Simon fick stanna hemma och kurera sig idag. Han har haft feber i helgen nämligen. Det visade sig dock ganska snabbt att han var färdigkurerad och har förutom att hjälpa mig i tvättstugan passat på att spela brorsans TV-spel (Super Mario-farbrorn) som han inte får röra annars. 

Med andra ord blir det att återgå till dagis-å-jobb i morgon. David och hans jämnåriga dagiskamrater - den RÖDA gruppen - ska till Vasaparken och spela minigolf och mumsa  medhavd matsäck. Bäst att jag ser efter vad som finns i skafferiet som kan duga till en pastasallad! 

 


Tips! För gamla dagboksanteckningar, gå till Davids och Simons sidor!
Eller läs några anteckningar här från 2003!